1-op-1 coaching - The Taste Of Love
Voedingscoach | The Taste Of Love

1-op-1 coaching

Hey! Hoe gaat het met je? Je bent druk…  Oké, en verder?
Je hebt het idee dat je wel redelijk gezond eet en leeft. Alleen die paar extra kilo’s raak je maar niet kwijt. Of misschien voel je je de laatste tijd minder energiek, ben je vaak onrustig, niet topfit en ervaar je vage, lichamelijke klachten.
Je bent op zoek naar balans in je drukke leven. Oh my, hoe pak je dit aan? Je hebt het al zo druk. Als food & lifestyle coach help ik jou naar een gezonde balans. Zodat jij weer onbezorgd gaat genieten!
The Taste Of Love - logo
Voedingscoach | The Taste Of Love

complete lifestyle

veel meer dan voeding

Door het woord voedingscoach denk je misschien dat we het alleen over voeding hebben. Maar er is veel meer dan dat! Alles hangt met elkaar samen. Dus ook je mindset, slaap, beweging, ontspanning, omgeving en stress krijgen aandacht.
Lifestyle | The Taste Of Love

Herken je dit? Je…

  • Voelt je moe, futloos, hebt weinig energie en wordt niet uitgerust wakker
  • Hebt last van je darmen, hoofdpijn of andere vage, lichamelijke klachten
  • Voelt je gestrest, gespannen, onrustig, staat altijd ‘aan’ en kunt je moeilijk concentreren
  • Bent opzoek naar meer balans in je drukke, gejaagde leven
  • Wilt een paar kilo afvallen, maar geen dieet volgen of de hele dag calorieën tellen

Hoe fijn zou het zijn als je…

  • Iedere ochtend vol energie wakker wordt
  • Lekker in je vel zit en je lichamelijk én geestelijk topfit voelt
  • Relaxed bent, vol focus en de hele wereld aan kunt
  • Zo volledig mogelijk in balans bent en gaat stralen
  • Weer onbezorgd gaat genieten van je leven!

Dit is mijn verhaal

Tot voor kort was ik een wandelende stress bom, een bom die op ontploffen stond… Sinds mijn afstuderen heb ik bijna voortdurend stress ervaren. Zonder dat ik daarvan bewust was. Al die vage, lichamelijke klachten? Ik had geen idee waar het vandaan kwam. Dacht dat het zo hoorde. Het was een slechte gewoonte geworden.

In 2019 bereikte ik een dieptepunt. De kilo’s vlogen eraf, continu hoofdpijn, veel haaruitval, totaal geen energie, 24/7 onrust in mijn lijf, was mijn focus kwijt en had regelmatig hartkloppingen. Tot het moment kwam dat ik nergens meer van kon genieten, ik was he-le-maal op. Dit was mijn wake-up call en hier startte mijn zoektocht naar balans. Zo kon ik echt niet meer doorgaan.

Mijn verhaal | The Taste Of Love
Mijn verhaal | The Taste Of Love

Via een paar omwegen met ups en downs kwam ik op het juiste pad terecht. Ik leerde ontzettend veel over wat voeding voor je kan doen. Maar ook het belang van ontspanning, beweging en slaap. En de invloed van stress en je omgeving. Ik ervaar hiervan zelf de positieve effecten, nog iedere dag. Dat wil ik nooit meer anders. Die bom is gelukkig op tijd onschadelijk gemaakt.

In de afgelopen maanden heb ik super veel waardevolle inzichten gekregen. Zo heb ik met succes de opleiding als voedingscoach gevolgd. Leerde ik tijdens de Brain Food training alles over gezonde voedingsstoffen voor je brein. Las ik stapels boeken en luisterde ik urenlang naar podcasts over voeding, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Nu wil ik niets liever doen dan jou helpen met mijn kennis en ervaring!

Dit ga je doen:

Kennismaking – 30 minuten – GRATIS
Nice to meet you! We beginnen met een goed gesprek. Wie ben jij, wat wil je bereiken en hoe kan ik jou daarmee helpen als voedingscoach? Dat bespreken we tijdens de vrijblijvende kennismaking. Is er een match? Dan plannen we gelijk de intake.

Intake – 90 minuten
Leuk, we gaan samen aan de slag! Zodra je de betaling hebt gedaan, is het tijd voor de intake. We beginnen met vragen, heel veel vragen. Over je voeding, slaap, beweging, ontspanning, omgeving en stress. Ook bespreken we jouw hulpvraag en doelen. Verder ga je voor 1 week een eetdagboek bijhouden. Ik leg je precies uit hoe je dit doet. Na de intake kun je dus direct aan de slag. Zo krijgen jij én ik een compleet inzicht in jouw huidige lifestyle.

Voedingsadvies | The Taste Of Love
Voedingsadvies | The Taste Of Love

Concreet plan op maat – 90 minuten
Met alle info uit de intake kijken we naar verbeterpunten. Samen maken we een duidelijk stappenplan die voor jou altijd haalbaar is. Door stap voor stap aan de slag te gaan, merk je al snel verbeteringen. Dat motiveert om nog meer uit jezelf te halen.

Vervolgsessies – 45 minuten
Tijd om concreet te werken aan het jouw plan op maat. Waar sta je nu, wat gaat goed en wat kan beter? Ik geef je tijdens deze vervolgsessies feedback en veel handige, praktische tips voor een blijvende, gezonde levensstijl. Ook is er tijd voor jouw vragen. Samen maken we afspraken voor de volgende keer.

Voor deze sessies ben je van harte welkom bij mij in Paasloo. Is dat voor jou niet handig? Dan spreken we gewoon online af.

Deze enthousiaste vrouwen gingen je voor

Eveline: “Lieve Grietje, je bent een super voedingscoach! Mijn ervaring met jou is dat je geduldig bent, luistert, observeert, motiveert en goede tips geeft om vol te houden. Je wijst me op punten waar ik wat aan kan veranderen in mijn lifestyle, maar ik moet dat zelf doen. Ik weet zeker dat ik jouw voedingsadviezen ter harte zal nemen voor een goede gezondheid.”

Anniek: “Vandaag heb ik weer een afspraak met jou en ik heb er zin in! De afgelopen weken heb ik met plezier alles wat ik eet bijgehouden. Leuk om te doen en te zien wat je zoal binnenkrijgt aan voeding. Tot dusver al geleerd dat ik nog wel het één en ander kan verbeteren. Ik voel me gemotiveerd door jou. Met de bijkomstigheid dat ik vanmorgen op de weegschaal 72 kilo zag staan. De eerste kilo’s zijn eraf. Ik hoop zo door te gaan!”

Docent Mindy: “Complimenten! Goed om te lezen dat je zo motiverend te werk gaat tijdens de gesprekken, je stimuleert op een positieve manier. Je stappenplan is realistisch waardoor iedereen gemotiveerd blijft. Je maakt goed gebruik van de verschillende coachmodellen. Gefeliciteerd en veel succes!”

Reviews voedingscoach | The Taste Of Love
Tarieven voedingscoach | The Taste Of Love

Let’s get started!

Wil je samen met mij aan de slag voor een gezond, gelukkig en energiek leven? Dat kan! Omdat ik start als voedingscoach bied ik dit tijdelijk aan voor een gereduceerd tarief. Boek je in 1 keer de intake en plan op maat met 4 vervolgsessies? Dan betaal je nu maar €495 (incl. BTW). Binnenkort lanceer ik mijn nieuwe aanbod en dan gaat deze introductieprijs omhoog. 

Voor wie is deze coaching?

De voedingscoach sessies zijn voor vrouwen met een drukke baan en/of gezin. Die op zoek zijn naar balans in hun drukke leven. Die zich lichamelijk en geestelijk niet fit en energiek voelen. Die graag willen veranderen, maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken.

exclusieve 1-op-1 coaching

meld je nu aan

Via Instagram en Facebook hebben de eerste geïnteresseerden zich al ingeschreven. Er is beperkt plek. Meld je daarom nu aan voor de gratis kennismaking. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje