Over mij - The Taste Of Love
Grietje Bakker - The Taste Of Love

Hi, ik ben Grietje.

Een echte food lover en op en top liefhebber van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Ik eet iedere dag chocolade en sta het liefst 24/7 in de keuken. Oh ja, ik knoei A-L-T-IJ-D… Hiervoor had ik een super drukke kantoorbaan en een heel ander leven. Nu doe ik wat ik écht leuk vind! Benieuwd hoe dat is gegaan? Ik vertel je graag waar mijn liefde voor koken en genieten vandaan komt.
The Taste Of Love - logo
Grietje Bakker - The Taste Of Love
april 1989 - eten koken favoriete bezigheid
juni 2010 - sweet 16 high tea feestje

Beslagkom uitlikken

Als klein meisje was ik al te vinden in de keuken. Zo zat ik vaak bij beppe op het aanrecht. Wortels schillen, meloen snijden, druiven wassen… Het meeste belandde in mijn mond, haha. Voor Moeder- en Vaderdag maakte ik een uitgebreide menukaart. Dan konden mijn ouders een ontbijt uitkiezen. Op die zondagen was ik al vroeg in de keuken te vinden. Toen mijn zusje 16 werd, organiseerden we een Sweet Sixteen High Tea. Ik dekte een ellenlange tafel, zorgde voor liters thee en maakte alle hapjes zelf. Cakes bakken deed ik ook vaak. Al haalde het meeste beslag de bakvorm niet. Er moest natuurlijk geproefd worden!

Als chocolate chip cookies

Van kinds af aan sta ik het liefst de hele dag in de keuken. Wekelijks probeer ik nieuwe recepten uit. Alleen de allerlekkerste gerechten zet ik vaker op tafel. Kookboeken en foodmagazines verslind ik als chocolate chip cookies. Op social media ben ik urenlang zoet om inspiratie op te doen.

Stressvolle kantoorbaan

Voordat ik mijn cateringbedrijf startte, had ik een superstressvolle kantoorbaan. Na jarenlang hard werken, kreeg ik eindelijk de functie die ik wilde. Ik mocht de communicatieafdeling van een groot bedrijf runnen. Maar gelukkig werd ik er niet van. Ik maakte ellenlange dagen, mijn werktelefoon 24/7 bij de hand en altijd een hoge werkdruk.

Grietje Bakker - The Taste Of Love
Niek - The Taste Of Love

Dromen komen uit

In 2018 veranderde er veel. Margriet Spijksma kwam op mijn pad. Zij hielp mij ontdekken wat ik écht leuk vind en om te doen waar ik van houd. De droom van een eigen bedrijf was er altijd al, maar waarin… Samen met Margriet heb ik dat uitgestippeld. Al snel waren de plannen voor een cateringbedrijf in de maak. In datzelfde jaar schreef ik The Taste Of Love in bij de KvK.

Rollercoaster

27 januari 2019 werd onze zoon Niek geboren. Een maand later diende ik mijn ontslag in. Doei stressvolle kantoorbaan! Dat was een enorme opluchting. Er viel letterlijk een last van mijn schouders. In april zette ik mijn Instagram en Facebook online. Met het idee om iedereen die het leuk vindt, mee te nemen in alle voorbereidingen. Binnen een week kreeg ik de eerste aanvraag. En sinds die tijd blijven de opdrachten binnenkomen. Hoe gaaf is dat?!

Blij ei

Ik word er zó blij van als ik mensen zie genieten van het eten dat ik met liefde heb gemaakt. Ik loop over van dromen en ideeën. Zoals een eigen (kook)boek en het geven van 1-op-1 food & lifestyle coaching aan vrouwen die op zoek zijn naar een gezonde balans. Kortom: ik heb de smaak te pakken en duik ook graag voor jou de keuken in. Ontdek hier wat ik allemaal voor je kan doen.

Spread the love!

X Grietje
Grietje Bakker - The Taste Of Love

P.S. Krijg een exclusief kijkje in mijn keuken via Instagram en Facebook of check mijn blog voor het laatste nieuws, de lekkerste recepten en handige tips.

The Taste Of Love - Grietje Bakker

ik in het kort

  • Kampioen knoeien, that’s me…
  • Ik ben altijd druk bezig, ook als ik niet druk ben.
  • Guilty pleasure? Chocozoenen, en meer dan 1 natuurlijk.
  • Ik denk altijd in oplossingen en mogelijkheden.
  • Sauvignon Blanc is mijn favo wijn.
  • Stilzitten, hoe doe je dat?
  • Ze noemen mij ook wel Grietje Precies.

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje